Направих ли поръчка и имам грешен адрес за доставка?

Направих ли поръчка и имам грешен адрес за доставка?

Направих ли поръчка и имам грешен адрес за доставка?
Всичко, което трябва да направите, е да отворите билет, в който да попълните нашия формуляр с информацията, необходима за идентифициране на поръчката, и да ни оставите съобщение с новия адрес за доставка.
Ще ви информираме след извършване на промяната.

Получих SMS или имейл с връзката за проследяване, мога ли да променя адреса?
Получихте SMS или имейл с връзката за проследяване и пакетът е с грешен адрес за доставка. не се стресирай :)
Всичко, което трябва да направите, е да отворите билет, в който да попълните нашия формуляр с информацията, необходима за идентифициране на поръчката, и да ни кажете новия адрес за доставка.
Ще поискаме от куриерската компания да пренасочи пакета към новия адрес, когато получим потвърждение за пренасочването на пакета от куриерската компания, ще ви информираме.

    Все още не можете да намерите отговор?
      • Related Articles

      • Направих поръчка и направих грешен телефонен номер?

        Направих поръчка и направих грешен телефонен номер? Всичко, което трябва да направите, е да отворите билет, в който да попълните нашия формуляр с информацията, необходима за идентифициране на поръчката, и да ни оставите новия си телефонен номер. Ще ...
      • Направих поръчка и сбърках данните за фактуриране?

        Направих поръчка и сбърках данните за фактуриране? Ако сте сбъркали адреса за фактуриране, не се притеснявайте :) Всичко, което трябва да направите, е да отворите билет, в който да попълните нашия формуляр с информацията, необходима за идентифициране ...